Vinekspert på 24 timer af Jancis Robinson

Med bogen i hånden får du hurtigt redskaber, så du kan snakke med og få det bedste ud af den mytiske og delikate drik. Skrevet af en af verdens førende vineksperter.

Læs mere her

Nedtælling for humanismen

Artikler og essays af forfatteren Stig Dalager, der kredser om det betændte udlændinge-spørgsmål herhjemme, i Europa og i USA. Dalager angriber temaet som både et politisk, kulturelt og humanistisk anliggende.

Læs mere her

leonard cohen

Jihad Jane
af Tabish Khair

“Khair skriver fantastisk … gå ikke glip af romanen!” The Times
“Respektløs, intelligent og eksplosiv.” The Independent
Original og drilsk.” The New Yorker

Læs mere her

KOMSAMMEN

KOMSAMMEN er en samling historier om mennesker. Nogle er rastløst på farten, andre er groet fast. Flere forsøger at finde en vej frem, enkelte aner tilværelsens sidste stop. Af forfatteren til “Billeder fra Lissabon”.

Læs mere her

I varetægt

“I varetægt” er tredje bog i serien om den sorte sydafrikanske privatdetektiv Pieter Martins. De to første er Kvinden i det røde mudder og Marionetdukken. Alle tre bøger i serien foregår i forfatterens fødeland Sydafrika.

Læs mere her

 

Det blå lys

»Marie Curie er stor i sig selv. Kunsten er at videregive denne storhed. Den behersker Stig Dalager til fuldkommenhed. Det blå lys bør overvælde ikke blot de danske, men også de udenlandske læsere.«
★★★★★★ Jyllands-Posten

Læs mere her

Det dér og dét der

“Velskrevet … vekslen mellem barndomserindringer, poetiske tankestrømme og journaler fungerer godt og danner tilsammen et læseværdigt og intenst portræt … sproget er flydende og rummer mange fine betragtninger og beskrivelser til eftertanker.” Bibliotekerne

Læs mere her

 

leonard cohen

Dit selvhelbredende sind

Ida, 15 år: ”I starten var det lidt som at opdage, hvad livet er”.
Lisbeth, 35 år: ”Fra det ene sekund til det andet mærker jeg simpelt hen verden på en anden måde”.
Henrik, 42 år: ”Det er rimelig simpelt. I bund og grund er vi født lykkelige. Og vi kan kun tænke os væk fra lykken”.

Læs mere her