Tilbud

Ansøgning om at være menneske

DKK 99.00

“Ansøgning om at være menneske” dokumenterer forfatteren Stig Dalager som en engageret samfundsdebattør, men også som en tidskritiker, der plæderer for dialogen og ud af historie henter overraskende begrundelser for denne.

Varenummer (SKU): 301 Kategori:

Beskrivelse

“…en særdeles udfoldet og engageret kritik af Danmarks ageren efter 11. september 2001″ og “Godt her at få samlet udsagn fra en af tidens markante og engagerede samfundsdebattører”. Fra lektørudtalelsen

Stig Dalagers egen position er ikke bundet til en bestemt ideologisk platform, han trækker både på nogle af kulturradikalismens magtkritiske ideer, på friheds-og tolerance begreberne i oplysningstraditionen og på en forestilling om en “ægte liberalitet” kontra flere af nyliberalismens dogmer.

“Ansøgning om at være menneske” kan læses som et lidenskabeligt  indlæg i debatten om det danske samfunds veje og vildveje, men også som et supplement til Dalagers omfattende litterære forfatterskab, der p.t. tæller 49 værker, fortrinsvis romaner og skuespil, hvoraf adskillige er udgivet og/eller opført internationalt (i 21 lande).

Ifølge Michael Faber “The Guardian” har Dalager med sine romaner og skuespil “… opnået et fornemt ry i Europa”.