De Forsvundne

DKK 249.95

Varekategori:

Beskrivelse

De Forsvundne er første bind i en ny krimiserie. Andet bind udkommer primo 2021. Asatroende, nynazister, serbiske gangstere, den italienske mafia, to kurdiske søstre og en komodovaran spiller betydende roller i denne yderst velskrevne krimi.

En kvinde findes bestialsk myrdet i en skov i Nordsjælland. Kriminalbetjent Mikkel Gomez sættes på sagen sammen med sin nye makker, Henrik Tange. Snart forsvinder flere kvinder sporløst, og der tegner sig efterhånden et uhyggeligt mønster.

De Forsvundne er en krimi om den københavnske underverden, hvor stofferne flyder, banderne slås, og en ondsindet religiøs sekt har foruroligende frit spillerum.

“Spændende og læseværdig krimi, som er svær at lægge fra sig … for krimilæsere der ikke er blege for blodige og pikante beskrivelser undervejs i bogen,” mener Bibliotekerne, der sammenligner “De Forsvundne” med svenske Camilla Grebes krimier.

Frank Sebastian Hansen er født i 1972. Han er uddannet cand. mag i dansk og filosofi samt fotograf. Han har været boganmelder på Ekstra Bladet og i Go´ Morgen Danmark. Han debuterede i 2017 med den anmelderroste roman Billeder fra Lissabon. I 2018 udkom novellesamlingen Komsammen.