De Forsvundne

DKK 249.95

Kategori:

Beskrivelse

De Forsvundne er første bind i en ny krimiserie. Andet bind udkommer primo 2021. Asatroende, nynazister, serbiske gangstere, den italienske mafia, to kurdiske søstre og en komodovaran spiller betydende roller i denne yderst velskrevne krimi.

En kvinde findes bestialsk myrdet i en skov i Nordsjælland. Kriminalbetjent Mikkel Gomez sættes på sagen sammen med sin nye makker, Henrik Tange. Snart forsvinder flere kvinder sporløst, og der tegner sig efterhånden et uhyggeligt mønster.

De Forsvundne er en krimi om den københavnske underverden, hvor stofferne flyder, banderne slås, og en ondsindet religiøs sekt har foruroligende frit spillerum.

“Spændende og læseværdig krimi, som er svær at lægge fra sig … for krimilæsere der ikke er blege for blodige og pikante beskrivelser undervejs i bogen,” mener Bibliotekerne, der sammenligner “De Forsvundne” med svenske Camilla Grebes krimier.

“Det er en vild og underholdende historie om en sekt med ekstreme holdninger, om gangstere med Balkan-blod i årene, og om to søstre med irakisk baggrund. En kriminalroman om alt det, der foregår i Danmark, som vi fra sofaens dyb med fingeren på Netflix-appen egentlig helst vil lukke øjnene for.” Rebekka Andersen på Vildmedkrimi.dk

“Hvis man er til krimier af den voldsomme slags med brutale og modbydelige drab, skudepisoder og heftige slagsmål, så kan man roligt gå i gang med ‘De forsvundne’.” Findals Krimiside

“Du får flydende sprog og en spændende handling og skildringen af det hårde miljø er helt i top og giver levende beskrivelser af handel med mennesker, prostitution og narkohandel … Der er fart over feltet og bogen er et kapløb med tiden – kampen mellem de gode og de rigtig onde.” Fru Thulstrups Krimiblog

Frank Sebastian Hansen er født i 1972. Han er uddannet cand. mag i dansk og filosofi samt fotograf. Han har været boganmelder på Ekstra Bladet og i Go´ Morgen Danmark. Han debuterede i 2017 med den anmelderroste roman Billeder fra Lissabon. I 2018 udkom novellesamlingen Komsammen.