Tilbud

Den lange dag

DKK 149.00

”Den lange dag” skildrer et nutidigt Danmark i skyggen af Irak- og Afghanistan krig og fortidige hændelser, men også en kærlighedshistorie imellem to modne mennesker. Den tegner København i et atmosfæremættet lys og følger fem personer over en kortere periode i vintermånederne 2006.

Varenummer (SKU): 702 Kategori:

Beskrivelse

Stig Dalager fortæller om Jon Bæksgaard, der kommer hårdt såret til København efter en skudepisode i London og hjælper sin ekskæreste, psykologen Sine, der uretmæssigt bliver anklaget for mordet på en klients mand, som Sine tidligere har haft et kort forhold til. Mordet viser sig at have tråde til krigen i Afghanistan og Irak.

”Den lange dag” er den sidste og selvstændige roman i Stig Dalagers fembindsværk om den danske advokat Jon Bæksgård i verdens brændpunkter. Seriens fire tidligere bind hedder ”Glemsel og erindring”, ”Labyrinten”, ”Skyggeland” og ”Lyset kommer langsomt”

Dagens Nyheter: “Verdenslitteratur … fuld af præcise stemningsbilleder, brændte visioner og med et knivskarpt blik for overraskende detaljer … Nogle af de fineste, mest ambitiøse samtidsromaner, som kan læses her og nu”.

Weekendavisen: “En krimi, der fængsler og fastholder”.

Politiken: “En roman, der i sine bedste øjeblikke tåler sammenligning med Botho Straus’ prosa”.

Bibliotekerne: “… et væsentligt og litterært bidrag til europæisk historieforståelse … en velfungerende afslutning på en lang spændende serie … på grund af de vigtige emner, der tages op, og den sproglige tyngde i romanen”.

Helsingør Dagblad: “Det er en spændingsroman på højt niveau … giver det, som al god litteratur skal give sin læser: en stemning, som sidder i kroppen længe efter, at man har vendt den sidste side”.

Læs et uddrag af romanen her