Tilbud

En moderat tilstand

DKK 99.00

Vicekriminalkommissær Jan Helmer Larsen møder ikke på arbejde. Politiet tager ud til hans hjem, hvor de finder ham i dyb chok. Hans kone Marianne er død. Hendes lig er maltrakteret. Det ene øje er væk, og der mangler store lunser hud og hår fra hendes ansigt.

Varenummer (SKU): 605 Kategori:

Beskrivelse

Jan Helmer Larsen mistænkes for mordet, og politiet anbringer ham på en hemmelig klinik, indtil han er i stand til at blive afhørt. Janus Larsen, der er souschef i kriminalpolitiet, tror ikke på, at hans chef, Jan Helmer Larsen, er den skyldige. Han opdager en forbindelse mellem chefen og en bosnisk jazzmusiker med en blå ørering, der muligvis er identisk med en mand, der er anklaget for krigsforbrydelser.

Jan Helmer Larsen bliver myrdet på klinikken, hvor den autistiske kvinde Bea opholder sig. Bea kender manden med den blå ørering, men det gør ledende folk fra PET og politiet også. Et bombeattentat mod Parken i København begået af muslimske terrorister forhindres i sidste øjeblik. PET tager æren, men hvem står egentlig bag?

For at sige det kort: godt gået!“ Nordjyske ★★★★

Spændende og medrivende samfundskritisk krimi-debut, hvor man virkelig kommer med bag de lukkede døre på en dansk politistation“. Litteratursiden

Læs et uddrag af romanen her