Tilbud

Lidt til de socialt …

DKK 149.00

En smuk debutroman om at være psykisk sårbar og sat udenfor fællesskabet, selv om man er intelligent og fagligt dygtig. Det sker på arbejdspladsen, i skolen, på universitetet, i vennegruppen. Hvis du ikke kan sige og gøre de ‘rigtige’ ting, risikerer du at blive udstødt. I denne roman oplever hovedpersonen Tea det på gymnasiet.

Varenummer (SKU): 719 Kategori:

Beskrivelse

Tea har svært ved at afkode ’reglerne’ for det sociale fællesskab. I gymnasiet er Tea klassens enspænder, og hun er ved at miste venskabet med sin tidligere bedste veninde Alissa, der har fundet sig til rette med et punkeragtigt slæng.

Tea kan ikke finde ud af livet, som hendes jævnaldrende virker som om, de har så let ved. Hun kan ikke forstå, hvorfor hendes veninde Sille engang forsvandt, og hvorfor hun er begyndt at få uvant hjertebanken på de mest ubelejlige tidspunkter. Men mest af alt finder hun det svært at leve i en virkelighed, der aldrig synes ligeså interessant og fortryllende som fantasien.

Teas passion for film er hendes trøst. I filmens verden går tingene op. Handlingen kan analyseres: Skuespil, aktører, virkemidler og pointe samles i en højere enhed. Men den verdensorden, der hersker uden for biografen, synes urokkelig og rummer tilsyneladende ingen forløsning eller fornuftig pointe.

På en og samme tid hæver Tea sig over de andre med sin gennemtrængende indsigt, men er alligevel henvist til en afsondret taberstatus.

“Velskrevet … vedkommende og psykologisk meget troværdigt portræt af en ung pige, der har svært ved at begå sig socialt“. Bibliotekerne

“Det er en stærk bog om det at være psykisk sårbar og sat udenfor fællesskabet, selv om man er intelligent og fagligt dygtig”. Bogblogger

Læs et uddrag af bogen her