Tilbud

Når havet gråner

DKK 99.00

En fanatisk dansk forsker står bag en række spektakulære mord i europæiske byer m.h.p. at råbe verdens politikere op. Krimien er gennemsyret af uhygge og rå, tilsyneladende meningsløs vold, forklædt som en masterplan.

Varenummer (SKU): 606 Kategori:

Beskrivelse

Da kriminalchef ved Århus Politi, Rasmus Thygesen, en tidlig morgen i oktober bliver vækket og informeret om, at der er begået et drab i løbet af natten, er det kun begyndelsen på en sag, der udvikler sig meget hurtigere, end han bryder sig om. En kvinde er fundet dræbt på et kors foran indgangsdøren til Skt. Johannes kirken i det nordlige Århus – og hovedet mangler.

Flere drab med religiøse undertoner kommer til i løbet af kort tid, men ingen synes mærkeligt nok at savne de dræbte. På trods af de religiøse undertoner føler Rasmus Thygesen sig overbevist om, at motivet til drabene er alt andet end religiøst, og at drabsmanden har en helt anden dagsorden. Men hvilken, hvis altså Thygesen har ret?

Efterforskningsarbejdet hvirvler Thygesen ind i en række ubehagelige dilemmaer, der sætter hans professionalisme og integritet på alvorlige prøver, mens drabsmanden leger kispus med politiet, uden at Thygesen kommer tættere på en opklaring. Pludselig kommer meldingen om lignende bestialske drab fra flere europæiske byer, og Thygesen indser, at sagen har et omfang, han ikke havde kunnet forestille sig i sin vildeste fantasi, og et kapløb mod tiden og stærke, ukendte kræfter sættes i gang …

Litteratursiden: “Læseren føres godt og grundigt rundt i manegen, og slutningen er i den grad noget af en overraskelse”.

MetroXpress: “En fremragende thrillerforfatter”.

Læs et uddrag af romanen her