Tændstik

DKK 249.95

Kategori:

Beskrivelse

Alt er gået ned ad bakke for Laura siden hun vandt en Emerging Young Artist Award på den prestigefulde kunstskole i London. Tilbage i Danmark er hendes atelier brændt ned, hun har mistet kontakten til sin bedste ven og efter et sammenbrud flytter hun ind hos sin fraskilte storesøster i provinsen. Her får hun et job i køkkenet på det lokale dagcenter hvor hun prøver at navigere i de interne sociale spilleregler mens skiftende tvangstanker og spirende følelser for søsterens kollega trænger sig på.

‘Tændstik’ er en roman om arbejde og angst. Om at være kunstner og menneske når man ikke længere føler sig som nogen af delene.

”Det er en stemningsfuld roman om en kvinde i krise skrevet med stor psykologisk indsigt, dybde og rammende beskrivelser af angst og depression og de første forsøg på at genvinde livsmodet som kunstner og menneske.” Bibliotekerne

Mette Norrie (f. 1984) er forfatter og billedkunstner uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi i København og Gerrit Rietveld Academy i Amsterdam. Hun har tidligere udgivet novellesamlingen Statister samt en række bøger som tegneserietegner, digter og illustrator. Tændstik er hendes første roman.