Talemåder til enhver lejlighed

DKK 249.95

Udkommer 4. februar

Varekategori:

Beskrivelse

Talemåder til enhver lejlighed er en roman om en usandsynlig familie, der finder sammen på trods af deres forskelligheder.

37-årige Alexander bor i en villa i  Marselisborgkvarteret i Aarhus med sin mor, der på det seneste er begyndt at glemme ting. Derfor ansætter Alexander Vivi som hjælper for moren.

Vivi og hendes tiårige datter, Aia, bringer hurtigt uro og forstyrrelser ind i Alexanders stille, beskyttede liv i villaens kælder, hvor han arbejder på sin modeljernbane.

Tilstedeværelsen af Vivi og Aia i hans og morens dagligdag tvinger også Alexander til at stille spørgsmål til det liv, han lever, og i sidste ende handle for at ændre det.

Talemåder til enhver lejlighed er en humoristisk og varm roman om længsler og venskab. Om at foretage alle sine indkøb i Salling, om det gode ved at læse skønlitteratur.

Claus Schjødt (f. 1965) er uddannet journalist. Han har tidligere udgivet to novellesamlinger. Talemåder til enhver lejlighed er hans debut som romanforfatter. Claus Schjødt bor i landsbyen Hansted nord for Horsens.