Tilbud

Tempo

DKK 199.00 DKK 99.00

“Tempo” af Carsten Borch er en hæsblæsende fortælling om hvordan ét enkelt museklik kan vende op og ned på et menneskes liv i løbet af et splitsekund. Kommet i 2. oplag.

Varenummer (SKU): 715 Varekategori:

Beskrivelse

Ebbe Salto får af sin mormor at vide, at alting ikke er, som, han tror, det er. Mormoren har hørt nogen sige noget på det lokale marked om Ebbes familie – en 200 år gammel urmagerslægt. Samtidig er der nogen på det globale internet, der påstår, at en tjekkisk forfatter (Ebbes yndlingsforfatter) var stikker under kommunismen.

Begge meddelelser sætter kædereaktioner i gang, som i løbet af få dage smelter sammen, og Ebbes liv er for evigt forandret. Ved hjælp af de nye sociale medier som facebook, googlemap, twitter og flickr vokser en folkedomstol frem, der anklager, dømmer og forfølger den tjekkiske forfatter. Men er han overhovedet skyldig?

Bjarne Tveskov, IT-guru: “Der er tale om noget så usædvanligt som en roman, der faktisk har tænkt sociale medier og up-to-date webservices ind i handlingen på en intelligent måde…”

Bogsyn: “Hvad kunne bogen næsten hedde andet end Tempo, når tempoet nu er højt, sceneskiftene iøjnefaldende og replikkerne bliver smidt ud i hovedet på læseren”.

Bibliotekerne: “Bogen har en spændende indgangsvinkel. Den ser på, hvilke faldgruber, der kan være i nogle af de nye teknologier, når det private bliver offentligt og på, hvilke digitale fodspor man samtidig sætter”.

Læs et uddrag af romanen her