Tilbud

Villa Ennui og Millefleurs

DKK 129.00

Varenummer (SKU): 505 Kategori:

Beskrivelse

Rasmus Ørndrup er lyrikeren bag digtsamlingen Villa Ennui og Millefleurs. “Millefleurs’” kredser om det magiske, svævende og luftige i menneskelivet. “Villa Ennui” er mindre alvorlig, mere sort og kynisk.

Villa betyder hus, ennui betyder livslede, “Villa Ennui” betyder livsledens hus. “Villa Ennui” er en sorthumoristisk digtsamling om depression og sådan noget. I dette ensomt beliggende, afdankede, dunkle hus er hvert værelse – lige fra de helt små pulterkamre til de store balsale – et digt med netop sin særlige melankoli, præsenteret med netop sit særlige sorte glimt i øjet. Tristessen portrætteret med smilehuller.

“Millefleurs” er en samling fuld af fjerlette, luftige digte om ingenting. Digtene er sarte og tynde som papir. At skrive om så lidt som muligt, så enkelt som muligt og så kort som muligt, det er denne samlings definition på poesi. Det, der gør digtet til et digt, skal være det mindst mulige. Poesi som et lynende sekund gennemskinnet af klarhed.

Bibliotekerne: “Rasmus Ørndrups stemme er helt sin egen … Det er en original debut fuld af litterær kvalitet og med sort humor”.

Berlingske: “Der er masser af håndelag og belæsthed i Rasmus Ørndrups flerstemmige udspil”.