Kærlighedens spøgelser

På 100-året for Franz Kafkas død udkommer Stig Dalagers nye roman Kærlighedens spøgelser hvori Dalager giver et eksistentielt portræt af den verdensberømte, jødiske forfatter.

Kærlighedens spøgelser tager fat i Kafkas barndom, ungdom og tidlige voksenår og giver samtidig et signalement af hans værker og den stærkt brydningsfyldte tidsatmosfære over i ’det moderne’ før og efter århundredskiftet år 1900 i hans hjemby Prag og i Europa. Det sker i en udveksling med glimt fra den på mange måder lykkeligste tid i hans liv, hvor han som 39-årig opholder sig i det kriseramte Berlin i 1923-24.

Læs om Kærlighedens spøgelser her

Læs Stig Dalagers kronik fra Politiken om Kafka

tapas

Forlaget har udgivet kogebogen tapas – klassiske spanske opskrifter af Per H. Jacobsen, der er uddannet arkitekt og autodidakt kok. Han er forfatter til flere kogebøger heriblandt Lammefilosofi – 90 retter med lammekød, der vandt en Gourmand World Cook Book Award, vin- og madanmelder og har stor erfaring med og viden om Spanien, spansk kultur, gastronomi og vin. Alt dette skriver han om på www.vinoytapas.dk

Læs mere