At blive mor

DKK 249.95

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

’At blive mor’ er en lille bog om det største i verden. Det er en poetisk og smuk beskrivelse af det at være gravid og det mirakel det er at føde et barn. Oda Weider-Krog fortæller om den altopslugende tid i barnets første år, det krævende og smertefulde og den berusende følelse at lære sit eget barn at kende. Hvor mange timer ammer man egentlig et barn? Findes der andre mødre derude som også længes efter tid til sig selv og søvn?

Med varme og humor fortæller hun om den første tid som nybagt mor, om amning og bryster fulde af mælk, bleskift og endeløse vågne nætter, om ensomhed, savn og tvivl, forelskelse og bundløs kærlighed – alle de dyrebare øjeblikke og de kaotiske følelser som følger med i det at blive mor.

”Når et barn fødes, fødes også en mor. Ind i en helt ny hverdag, et helt nyt liv. Hun kastes ind i en tilværelse som det er umuligt at forberede sig på. Det er som om der sættes en streg i livet, en skillelinje mellem før og nu. Nu står jeg på den anden side, i den nye hverdag med et barn, mit barn. Vores datter, i armene. Jeg genkender ikke mig selv hverken på ydersiden eller indeni.”

Oda Weider-Krog er mor til to, vært på den populære podcast ’Familieliv’ og sammen med Frode Thuen vært på Aftenpostens podcast ’Vi må snakke om det’, som handler om samliv og udfordringer i parforholdet. Hun er også forfatter og glødende samfundsdebattør med et stort engagement for familie, børn og kvinders sundhed. På instagram deler hun og inspirerer andre på kontoen @odaweiderkrog.