Det tavse monument

DKK 199.00

Spændingsroman – med historisk-religiøse elementer fra indiske Shobha Nihalani, forfatteren til “Kærlighedens blå safir”.

Varenummer (SKU): 604 Kategori:

Beskrivelse

Manzil Saxenas liv ændrer sig dramatisk, da hendes mand, en journalist, findes dræbt og efterlader hende en antik genstand, som bliver årsag til, at hun bliver jagtet af kriminelle.

Genstanden åbenbarer en hemmelighed, der har været bevaret gennem århundreder, og som kan resultere i et voldeligt kaos mellem ekstreme religiøse grupperinger i Indien. En hemmelighed, der kan sætte ild til spændingerne mellem hinduer og muslimer og splitte en nation.

Manzil Saxena er en spændende og veldrejet heltinde og handlende kvindefigur, der overskrider de gængse fordomme om indiske kvinder, da hun er en meget moderne kvinde og så alligevel meget præget af sin kultur og religion. Hun slår sig sammen med sin afdøde mands kollega og efterforsker mordet på sin mand.

“Scenen blandt Indiens gamle monumenter og kunstskatte er som skabt til en god krimi … Manzil er en overbevisende heltinde”. Bogvægten

“Handlingen er tæt og lækker … lyrisk, varm samtids- og politisk roman”. Bogsyn

“A very good read. Exciting, riveting, thought provoking“. Roshmi Sinha

“Highly entertaining and wonderfully written, this book will make you feel as if you are living the story yourself“. Beyond Sindh Magazine

Læs et uddrag af romanen her