Tilbud

Dronningen uden spejl

DKK 149.00

En kvinde findes knivdræbt i sit landhus i Zaragoza-provinsen. Det ligner endnu et rutinejob for sergent Bevilacqua fra Guardia Civil og hans kvindelige assistent, Chamorro, men sagen viser sig at være lidt ud over det sædvanlige.

Varenummer (SKU): 602 Kategori:

Beskrivelse

Offeret, Neus Barutell, er en smuk og celeber tv-journalist, som er gift med en kendt catalansk forfatter. Sporene efter en heftig nat med sex og stoffer tyder umiddelbart på, at morderen skal findes inden for hendes egne cirkler fra tv- og underholdningsverdenen.

Efterforskningen rykker til Barcelona, hvor Bevilacqua og Chamorro med en blanding af snusfornuft og skarpsindighed graver sig ind bag facaden og finder ud af, at alt ikke er som det ser ud til.

Vi bliver draget ind i en kompleks og fascinerende efterforskning, hvor de to civilgardister må løse litterære hovedbrud fra Alice bag spejlet, gå på jagt i cyberspace og samarbejde med Cataloniens nationale politikorps, los Mossos d’Esquadra, for at komme til bunds i en kringlet og besværlig sag.

“Hovedpersonen Bevilacqua er beslægtet med både Inspector Morse og Vázguez Montalbáns Pepe Carvalho og som disse henvender han – og 44-årige Silvas prisbelønnede forfatterskab – sig også til modne læsere, der sætter mere pris på intelligent og stemningsfyldt selskab end biljagter og politiske konspirationer”, Information.

“… en rap dialog, mættede miljøbeskrivelser langt fra skandinaviske randområder samt kritiske blikke på det samfund, politiet opklarer forbrydelser i … Jeg synes kort sagt, at Lorenzo Silva er rigtig god”, Weekendavisen.

“Et kvalitetstilbud til dem, der ikke kun sværger til den skandinaviske genre, men gerne vil have en interessant krimi uden for meget blod og med rigtige mennesker på rollelisten”, lektørudtalelse.

“… et forfriskende bud på en ikke-nordisk krimitradition og hovedpersonen Bevilacqua er et glimrende bekendtskab, belæst og indsigtsfuld”, Politiken.

“For læseren er resultatet en helstøbt krimi med både et interessant plot og et hold af efterforskere, man har lyst til at lære nærmere at kende. En af den slags oplevelser, hvor siderne næsten vender sig selv”, Bogblogger.

Læs et uddrag af romanen her