Kunsten at elske

DKK 249.95

9 nøgler til det gode parforhold

Kategori:

Beskrivelse

Kunsten at elske er en bog til alle, der ønsker, at kærligheden holder hele livet. Kærlighed er magisk, og kærlighed er vanskelig. Hvad er medicinen mod hårde tider? Hvordan bevarer vi kærligheden hele livet?

“Det er de stærke følelser, vi har for hinanden, som limer os sammen og river os fra hinanden. Vi er begejstrede for alle disse følelser, når vi er nyforelskede, men når vi kommer i problemer, forsøger vi ofte at styre med hovedet og dækker over alt det, som bølger under overfladen.”

Kunsten at elske henvender sig til alle mennesker, der lever i et parforhold – uanset om I har nogle udfordringer, I skal løse sammen, eller ønsker at styrke intimiteten i det, I allerede har. Det er en bog, der kan få dig til at se dig selv og dit eget forhold med helt nye øjne.

Dimitrij Kielland Samoilow er en af Norges førende parterapeuter og arbejder ud fra metoden Emotionsfokuseret parterapi (EFT). Ved hjælp af ni nøgler til at elske går han direkte til kernen i parforholdets udfordringer: Hvordan opretholder man intimitet og nærhed gennem mange år? Hvordan bryder man onde cirkler? Hvordan passer man på det, der er godt?

”En bog, der kan anskueliggøre, hvad der er vanskeligt i det moderne parforhold, og hvad man skal være opmærksom på … den er skarp i sin skildring af de mange klassiske situationer, man kan havne i som par … en solid og sober bog om det moderne og svære samliv, hvor kærligheden ofte er det eneste, der legitimerer”. Kristeligt Dagblad

“Velskrevet og meget letlæst bog, der giver et godt indblik i terapiformen (emotionsfokuseret parterapi) og gode råd og øvelser til alle, der gerne vil have et velfungerende og kærligt forhold … Bogen er både til par, der oplever problemer, men også til par, der vil styrke deres forhold, inden de oplever problemer”. Bibliotekerne