Let – skabt til forandring

DKK 249.95

Udkommer 23. februar

Beskrivelse

Let – skabt til forandring har undertitlen: Indsigter om krop, kost kilo og de tre principper.

Dette er ikke en bog med gode råd om kost og motion og der er ingen øvelser i at tænke på en bestemt måde, Det er i det hele taget ikke nogen how-to-bog. For jeg tror ikke på how to længere.

Jeg tror ikke længere på at forandring kommer af at andre fortæller os hvad vi skal gøre – hvis det gjorde, ville vi alle sammen være forandrede nu, alle ville være glade og have den krop, vi havde lyst til, for der er rigeligt med how to-bøger og kurser derude.

Jeg ved, efter at have oplevet det på min egen krop, at ægte, varig forandring kommer indefra, helt af sig selv. Og at det eneste vi har brug for at få øjnene op for, er hvordan vi selv uskyldigt er kommet til at stå i vejen for vores sinds og krops naturlige balance.

Så tillykke med at du nu står med denne bog i hånden. Hvis du vil med i en helt anden retning, hvor du ikke skal arbejde med dig selv, og ikke er nødt til at følge en eneste kost- og motionsplan for at føle dig sund og smuk og leve som du har lyst til, så åbn bogen og tag med på en tur hjem i dig selv.

Det er ikke nogen lang rejse, for du er der allerede. Du skal bare lige opdage hvem du virkelig er og hvor smukt du faktisk allerede virker.

Mette Louise Holland er psykologog forfatter til bestselleren Dit selvhelbredende Sind. Siden 2013 har Mette Louise arbejdet ud fra De tre principper – en ny, befriende forståelse af sindet som medfødt sundt, helt og smukt. I sin opdagelsesrejse ind i denne forståelse fik hun til sin egen store overraskelse også indsigter, der radikalt ændrede hendes eget forhold til kost, vægt og krop, indsigter hun nu deler i sin nye bog Let – skabt til forandring.