Never Give Up

DKK 249.95

Kategorier: ,

Beskrivelse

I sin nye selvbiografi Never give up fortæller den tidligere SAS-soldat, adventure-eksperten, spejdernes øverste chef og tv-værten Bear Grylls om sit ekstraordinære liv og karriere, siden han tonede frem første gang på tv.

Bogen giver et indblik i en række bemærkelsesværdige eventyr og personlige historier fra Bear Grylls’ vanskeligste ekspeditioner. Samtidig reflekterer Grylls over og fortæller ærligt om virkeligheden bag nogle af de mest nervepirrende overlevelsesmissioner.

I den længe ventede opfølger til bestselleren Mod, sved & tårer tager Bear Grylls læserne med ind bag scenerne i Man vs. Wild; den tv-serie, som for alvor satte gang i hele adventure-branchen.

Han giver også et unikt og ærligt indblik i, hvordan det er at tage ud i vildmarken sammen med præsident Obama, Roger Federer og Julia Roberts, blot for at nævne nogle få af de globale superstjerner, der har har været gæster i Running Wild.

Undervejs deler Bear Grylls sine personlige udfordringer med fx angst og mindreværd, finder frem til de sande værdier i adventure og hylder den styrke, der er i bløde værdier som mod og venlighed – og i aldrig at give op.

“Er du klar til at blive blæst bagover, for det bliver du med denne bog! Sjældent har jeg læst noget SÅ vildt, og så er det ikke fiktion, men en række uddrag fra en ekstrem hverdag med ekstreme præsentationer i et ekstremt tv program. Teksten er velskrevet og indlevende, og man føler næsten, at man er med Bear Grylls på de forskellige missioner og/eller udfordringer.” Bibliotekerne

”Der er så mange positive budskaber indeholdt i Bears’ mange utrolige eventyr.” Roger Federer

”Bear Grylls er en inspirerende leder for folk i alle aldre. Hans passion for adventure er virkelig smittende.” Gareth Southgate

”Hvor dyb passion og store eventyr mødes, venter Bear Grylls med åbne arme (og måske lidt gedehjerne man kan snacke på).” Julia Roberts