Peps City

DKK 249.95

Kategorier: ,

Beskrivelse

Peps City er historien om Pep Guardiolas Manchester City set indefra.

I løbet af sine tre første sæsoner i England har Pep Guardiola skabt noget, som Premier League aldrig før har set: Et hold, der dominerer spillet som ingen andre. Et hold, der scorer mål og indsamler point og titler i rekordhøjt tempo.

De spanske journalister Lu Martín og Pol Ballús har været med fra starten af den rejse. De har fået fuld adgang til klubben, trænere, ledere og spillere og fortæller historien om, hvordan et fænomenalt team er skabt – lige fra ansættelsen af Pep Guardiola til personalet på Citys træningsanlæg, der sammen skaber grundlaget for holdet og de superstjernespillere, der har sat en ny standard i engelsk fodbold.

Ingen anden sportsforfatter har tidligere haft den direkte adgang til Guardiola og City i de tre sæsoner i Manchester. Resultatet er eksklusive, dybdegående interviews og portrætter af nøglefigurerne i klubben og baggrunden for de beslutninger, der har formet holdet – inklusive den defensive ændring, der fik Guardiola til at skifte sin målmand og to backs ud før rekordsæsonen 2017-18, hvor holdet opnåede 100 point i ligaen; en middagsaftale med Sergio Agüero, der ændrede City-angriberens karriere; samt indblik i alle de store kampe i det spændende forløb op til mesterskabet 2018-19.

Forord af Noel Gallagher

“Fremragende, velskrevet og flot formidlet bog om en topklub set “fra omklædningsrummet”, hvilket er sjældent … for voksne fodboldlæsere som vil mere i dybden”. Bibliotekerne

”A stunning insight into the Guardiola era at Manchester City. Brilliant access and superbly told stories”. Daniel Taylor, The Athletic

”Excellent”. Paul Hirst, The Times

”Fascinating”. James Ducker, The Telegraph

”Brilliant”. Jonathan Smith, Goal.com

”Fascinating”. James Robson, The Standard