Tilbud

Svagpisser

DKK 149.00

“Det er en rigtig mandebog … en lovende romandebut … Svagpisser er fyldt med mandehørm og sjove episoder … forfatteren har greb om humoren og spidder gerne sine svagpisser-karakterer!”
Bibliotekerne

Varenummer (SKU): 713 Kategori:

Beskrivelse

På grund af økonomiske problemer indfanges Robert i et kafkask erstatningssagsforløb styret af en jurist, som dikterer udtalelserne til psykologen med henblik på at italesætte en psykisk lidelse, der gør Robert (samt juristen) fortjent til en erstatning.

Under Roberts tragi-komiske deroute lykkes det ham blandt andet at skabe skandale ved at medbringe en polsk prostitueret til farmors fødselsdag som ”girlfriend experience”, få polititilhold for sex-chikane, at komme i fjensynet for nær-drukning af moderens gravhund Snifte.

Robert bliver også job-aktiveret ved reklameposten sammen med en flok andre skæve skikkelser, og det ender med hospitalsindlæggelse, han forfører en psykotisk pige på en tur til Kreta med Foreningen for Voldsofre og meget andet.

“Som læser indføres man i et univers af brogede menneskeskæbner i en stor dansk provinsby – Odense – i slutningen af nullerne og i starten af 10′erne (formentlig) og iagttaget og registreret med stor sproglig præcision og veloplagthed. Harald Havsteen-Mikkelsen gengiver med stor indlevelse, hvordan man gebærder sig sprogligt i forskellige miljøer”. Litteratursiden

“Bogen er en veloplagt og cool parodi på et system, der gør borgerne til ofre og klienter,” JP, 4. stjerner.

Læs et uddrag af romanen her