En middag i Rom
Tag med til Rom og nyd verdenshistorien serveret i en skål med pasta.
Gennem et måltid i Rom tager Andreas Viestad os med på en kulinarisk rejse i historien. Det handler om, hvordan en lille by inde i landet blev verdens største imperium, om smagen af grillet kød, der gjorde os til mennesker, om den milde rus fra en halv flaske vin, den sød-sure smag af mafia og slaveri og jagten på den oprindelige pasta carbonara. Tankevækkende og underholdende om smagene der formede historien.
”Glimrende øjenåbner … Folkeoplysning på højt plan”. Dagbladet, 5 stjerner
”Velsmagende mundfulde af kulinarisk arkæologi … fornøjelig madhistorie”. Morgenbladet
”Elegant, perspektivrig og nyskabende”. Henrik H. Langeland, litteraturhistoriker
Andreas Viestad er madskribent, restauratør og aktivist. Han har i flere år været vært på tv-programmet New Scandinavian Cooking, der sendes i USA og i mere end 50 andre lande verden over. Han er grundlægger af Geitmyra Madkulturcenter for børn i Norge. Han har udgivet 14 kogebøger i Norge og to i USA. Når han ikke rejser deler han sin tid mellem familiens gård ved Oslo eller farmen, der ligger lidt uden for Cape Town i Sydafrika.